BabySam

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Søndag: 09:00 - 15:00
Alt du har brug for til dit barns garderobe, elementer til børneværelset og andet udstyr
Mulighed for én times gratis rådgivning i butikken
Leverandører valgt ud fra principper som ansvarlighed, etik, miljø og sikkerhed
Uddannede og certificerede ansatte, parat med den bedste rådgivning

Alt til gravide, baby & junior

I BabySam Viby finder du alt, hvad du har brug for til dit barns garderobe. Der er mange varianter af behageligt basistøj og gennemtænkt funktionstøj designet til små størrelser. Du finder tøj fra 0-6 år fra kvalitetsmærker som hummel, Minymo, WHEAT, Petit by Sofie Schnoor, Småfolk, BeKids, Mikk-line, Noa Noa miniature, Fixioni, Pippi, Celavi, ME TOO, JOHA og LEGO Wear. Og der kommer løbende nye mærker i sortimentet.

I BabySam får du også et stort udvalg af elementer til børneværelset, så du kan skabe rammerne for et sjovt og kreativt børneunivers. Søger du udstyr til, når familien skal på farten, finder du et stort udvalg af autostole fra eks. Joie, Cybex og Britax Römer, barnevogne og klapvogne fra Emmaljunga, Odder, Babyjogger, Stokke, Bugaboo og mange flere brands.

Alle medarbejdere er certificeret i rådgivning i barnevogne og autostole og tilbyder kunderne personlig rådgivning med ansvarlighed og faglighed i højsædet. For at øge sikkerhed og tryghed tilbydes du derudover også en times gratis og unik rådgivning i valg af babyudstyr.

Vores børn er det dyrebareste, vi har og derfor bliver BabySams ansatte løbende uddannet, trænet og certificeret, hvilket betyder større viden og bedre rådgivning for dig. Med mere end 40 års erfaring i rådgivning af babyudstyr, er det nemt for dig at træffe trygge valg.

Kontakt

Tlf: 87381999
Mail: [email protected]

Besøg hjemmeside

Lignende butikker

Kids Coolshop
Læs mere
Sport 24 Outlet
Læs mere