Elgiganten

Søndag: 09:00 - 15:00
Mandag: 09:00 - 19:00
Tirsdag: 09:00 - 19:00
Onsdag: 09:00 - 19:00
Torsdag: 09:00 - 19:00
Fredag: 09:00 - 19:00
Lørdag: 09:00 - 16:00
Kundeklub med med rabatter og andre fordele
Stort udvalg af hårde hvidevarer og alt fra teknologiens verden
Gratis møde med kvalificerede køkkenkonsulenter
Klik og Hent i butikken kun 2 timer efter ordren er gennemført

GIGANTISKE udvalg af elektronik og hvidevarer

Elgiganten står bag en af Danmarks mest populære internetbutikker og er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevare produkter i forbrugerelektronik og hårde hvidevarer. Elgiganten åbnede det første danske varehus i 1996 og har siden ekspanderet til 40 varehuse fordelt over hele landet.

I Elgiganten Viby finder du alt fra produkter til dit bryggers til dit hjemmekontor. Du kan også lade dig inspirere af unikke køkkenløsninger. Epoq er færdige køkkenpakker i flot design, der er nemme at samle og montere derhjemme – selvfølgelig til en god og lav pris. Du kan se de flotte køkkenudstillinger i varehuset, og booke et gratis og uforpligtende møde med kvalificerede køkkenkonsulenter. Du finder også gode B2B-løsninger til store og små virksomheder. Elgigantens billige priser gælder både online og i varehuset og du kan købe din vare online og hente den i Elgiganten Viby, kun 2 timer efter ordren er gennemført med Klik og Hent.

Elgiganten stræber altid efter at tilbyde de bedste produkter, løsninger og tjenester og gøre dem tilgængelige for alle, samt overgå kundernes forventninger og hjælpe dem til at leve smartere og enklere med alt det fantastiske fra teknologiens verden.

Som medlem af Elgigantens kundeklub får du hver måned rabatter på udvalgte produkter, og du får altid kvitteringen tilsendt på mail. Desuden får du 50 dages Prøv og Køb, adgang til streamingtjenester, de bedste konkurrencer og tilbud tilsendt din mail og et nemt, kortløst medlemskab.

Kontakt

Tlf: 70807070
Mail: [email protected]


Besøg hjemmeside
Besøg Instagram
Besøg Facebook 
Besøg LinkedIn
Besøg YouTube

Lignende butikker