Kvik Køkkenet

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 - 14:00
Søndag: Lukket
Alt i køkken, bryggers, bad og garderobe
Bæredygtig produktion og dansk design
Gratis og uforpligtende konsultation
Online kundemøder

Køkken, bad og garderobe til overraskende lave priser

Hos Kvik møder du eksperter i smukke, dansk designede køkkener, bad og garderober til overraskende lave priser. Kvik mener, at alle har ret til et elegant, kvalitetskøkken, og at design- og købsprocessen skal være lige så behagelig som livet i køkkenet.

Kvik blev grundlagt i 1983 med et løfte om materialer i højeste kvalitet, overkommelige priser og hurtig levering – principper, som de stadig lever efter i dag. Kvik har føjet bæredygtighed til principperne og produktionen blev CO2-positiv i 2021, og har planer om, at det skal gælde over hele linjen inden udgangen af 2025.

Hos Kvik bliver du mødt med indstillingen om, at det at købe et køkken skal være lige så behageligt som de oplevelser, du ønsker at have i køkkenet. Alle de dejlige måltider, de sene samtaler med venner over et glas vin, lektierne, som børnene laver ved bordet, hyggelige kortspil – køkkenet er midtpunktet i dit liv. Og uanset om du er på udkig efter køkken, badeværelse eller garderobe, kan du være sikker på, at Kvik leverer smukke danske designprodukter af høj kvalitet i bæredygtige materialer.

Kvik i Mega Syd tilbyder online kundemøder eller hjemmebesøg som supplement til at komme i butikken – eller hvis blot tiden ikke tillader besøg i butikken i første omgang
Vores køkkenkonsulenter hjælper dig med at forvandle drømmen om et nyt køkken, bryggers, bad eller garderobe ved at sammensætte den helt rigtige løsning til lige netop dig og dine ønsker.

Kontakt

Tlf: 70210033
Mail: [email protected]

Besøg hjemmeside

Lignende butikker

Vordingborg Køkkenet
Læs mere