Butik til leje

Butik til leje i Mega Syd

Mega Syd har et stort udvalg af spændende butikker med alt fra de små til store ting i livet. Vil du være med i vores fællesskab af store butikker? Så kan du kontakte os og høre om ledige lejemål.

I Mega Syd har vi fokus på de store butikker og vi strækker os over et areal på 30.000 m². Der er højt til loftet og plads til både små og store overvejelser. Og plads er vigtigt for os, for eksempelvis kræver beslutninger om et nyt køkken og forberedelser til en kommende familieforøgelse luft, tid og netop plads – det vil vi gerne give vores kunder. Derfor tilbyder vi også gratis og tidsubegrænset parkering på vores 1000 parkeringspladser.

Mega Syd ejes af Dades, som er et af Danmarks største privatejede ejendomsinvesteringsselskaber. Selskabet har mange års erfaring med investering i og forvaltning af attraktive og velbeliggende ejendomme, og har i dag inden og har opbygget en af landets største og mest attraktive ejendomsporteføljer. Så hvis din butik skal være en del af Mega Syd, er du i trygge hænder.

Kontakt

Leasing manager
Kim Huus
[email protected]
21 61 46 49