Maxi Zoo

Mandag: 08:00 - 18:00
Tirsdag: 08:00 - 18:00
Onsdag: 08:00 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 18:00
Fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 08:00 - 16:00
Søndag: 08:00 - 16:00
Den største kæde af special handler i kæledyrsbranchen
Alt i foder, pleje og udstyr til dit kæledyr
Kundeklub med masser af skønne medlemsfordele
Arrangementer med lokale eksperter, der tilbyder faglige råd og vejledning

Kærlighed til kæledyr

Maxi Zoo har i Danmark 63 fysiske butikker over hele landet og to webshops (maxizoo.dk og petworld.dk), hvor du hver dag kan få vejledning og handle alt indenfor foder, snacks, tilbehør og legetøj til kæledyr.

I Maxi Zoo Mega Syd kan du nu få vasket din hund i det moderne og professionelle vaskeanlæg. Uanset om du har en stor, mellem eller lille hund, kan den få sig et tiltrængt bad. Når du bruger vaskeanlægget undgår du hår og skidt i badeværelset derhjemme og du kan tilmed også føntørre din hunds pels, så den er klar til børstning efter badet. Bemærk venligst: Hundevasken lukker 30 min. før butikkens almindelige lukketid – kom derfor i god tid, hvis du ønsker at vaske din hund.

Hos Maxi Zoo, kan du blive en del af poteklubben og få gode medlemsfordele til dig og dit kæledyr. Du kan samle mærker og få rabat på dine køb, en gratis fødselsdagsgave til dit kæledyr, og få gode råd fra eksperter og nyheder om gode tilbud i nyhedsbrevet “Pote-info” og meget mere.

Du kan fra tid til anden møde de lokale samarbejdspartnere i butikken til forskellige arrangementer, og mange samarbejdspartnere tilbyder også særlige fordele for dig, der er Potemedlem. Forhør dig i butikken omkring hvilke samarbejdspartnere, der er for øjeblikket, og hvilke fordele der er i dette for dig.

Kontakt

Tlf: 86141847
Mail: [email protected]

Besøg hjemmeside

Se også

Sport 24 Outlet
Læs mere